Jo and Julian, 

Surrey

 

In Surrey, charity Marketing Manager Jo and Technology Analyst Julian bought a huge doer-upper with a bequest from Jo’s Mum. With daughters Lizzie and Hattie, they lived in the house thinking they could work out for themselves how to renovate it. They couldn’t. The gym-sized ground floor is split into parallel universes by a dividing wall with a serving hatch; the kitchen is from another era and the conservatory is baking in summer, frozen in winter. Enter Sarah Beeny who installs monitoring cameras then suggests a stunning new layout and design. It’s a massive job. Will they complete it?   

Build & Reveal

Builder - Jon Cash - www.hilltopconstruction.co.uk

Range Cooker - Budget Appliances of Beckenham - www.budgetappliancesonline.co.uk

Flooring - Jordan's Wood Flooring - www.jordanflooringcheam.com

Fiddle Fig Tree - Happy House Plants - www.happyhouseplants.co.uk

Rug - MADE.COM - www.made.com

Wall plates - Aesthetic Sabotage - www.aestheticsabotage.com

Studio & Design Workshop

Armchair - My Furniture - www.my-furniture.com

William Morris Wallpaper - Brewers - www.brewers.co.uk

Images on Interactive Display

Room images - Style Library - www.stylelibrary.com

Room images - Brewers - www.brewers.co.uk

Images of panels - Fine Panel - www.finepanel.co.uk

© 2023 by Beyond the Frame. Proudly created with Wix.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon